Bøger


Rosas Tapas



Efter 13 år på markedet er bogen Rosas Tapas udsolgt fra forlaget. Bogen bliver nu ikke længere genoptrykt.


Bogen kan købes som e-bog, og kan lånes på biblioteket.


Det er vi ked af, men bogen har været et stort hit, og har solgt langt over alle forventninger.


Rosas Tapas er en personlig kogebog skrevet af Rosa Sala Burgaya.


Bogen udkom i 2004 og er stadig en populær bog blandt madselskere, og har været på Bestsellerlisten i Danmark som nummer tre ud af de bedste solgte bøger. Den indeholder inspirerende opskrifter og flotte inspirerende billeder. Bogen handler om lækker, unik mad, der er baseret på de bedste råvarer med masser af smag. Bogen indeholder opskrifter på tapas med alt fra artiskokhjerter i tapende-olie, friske jomfruhummere i chili og tomatmarmelade og gratineret kanin med mere. Rosa giver i bogen også forslag til hvordan de forskellige tapas kan sammensættes til forskellige menuer.



Rosas spanske køkken


I denne bog, tager Rosa læseren med til middag i den spanske familie. Hun forklarer, hvordan traditionerne er om hele måltidet – fra forberedelserne af grøntsagerne til den sidste kop kaffe efter middagen. Der er stor forskel på hvordan man serverer og spiser middag i Danmark og Spanien, og denne bog viser den spanske form – hvor man spiser hver ret for sig.

Retterne egner sig både til hverdag og fest og opskrifterne er enkle og med Rosas ”ærlighed”.

Maden og opskrifterne er i fokus, men man får også den kulturelle vinkel med.


Alle eksempler af denne bog er udsolgt, og den bliver ikke genoptrykt.

Bogen kan lånes på biblioteket.


"En opskrift laver ikke retten, det gør du kokken"

Citat Rosa.

Rosa Sala Burgaya

Kogebogsforfatter, spansk kogekone, underviser, foredragsholder.


Tlf.:

51 54 93 58


E-mail: rosastapas@gmail.com